I'm a mess

duminică, 23 ianuarie 2011




Sunt un dezastru. O amestecatura variata si nepotrivita. O fiinta fara echivoc. Suntem cu totii fiinte fara precedent intr-o lume echivoca. Fiecare altfel, fiecare unic. Viata e magazinul de parfumuri al zeilor si noi esente tari la licitatia destinului. Amalgamati si ancestrali, ne pierdem savoarea prin lumi paralele si fara substanta. Esenta mea s-a ratacit in timp si regasirea se face prin limbi de ceas si clipe de latinitate. Si oamenii ma vad in atatea feluri. 

Am intrebat patru persoane si m-au descris in feluri diferite. Iar daca amestec tot si pun de la mine subiectul, propozitia va suna cam asa:

Sunt o dama din secolul optsprezece, visatoare, sociabila, perfectionista si.. masochista.

Fiinta mea e foarte mandra de rezultatul obtinut. Un sir dragut de atribute mai mult sau mai putin dragute. dar asta este tot ce am. Sunt un dezastru si asta nu se poate ascunde si nici nu vreau sa se ascunda. Fiindca sunt mandra.

Sunt o colivie in cautarea unei pasari. Se ofera careva?

1 comentarii:

Fluff. spunea...

eu am zis ca esti perfectionistomasochistominunato si ce mai era acolo ;w tu te-ai incapatanat sa alegi doar masochista. ce rea esti, Carmine. da' eu tot te adoricesc. pentru ca nu esti un dezastru, ci pentru ca doar vrei sa te vezi ca un dezastru. copil care vrea prea mult de la el...
eu ma ofer ca si pasare. desi, te anunt, sunt un dezastru la curatenie =] te pup :*

Trimiteți un comentariu

presarat de Carmine pe buze sulfuroase